Županijska uprava za ceste Međimurske županije, temeljem članka 198. stavka 3. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“, broj 120/16) prije pokretanja otvorenog ili ograničenog postupka javne nabave za nabavu radova (male i velike vrijednosti) ili postupka javne nabave velike vrijednosti za nabavu robe ili usluga, provodi postupak obveznog savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima u trajanju od minimalno 5 (pet) dana.

Na prethodno savjetovanje stavlja se:

  • opis predmeta nabave,
  • tehničke specifikacije,
  • kriterije za kvalitativni odabir gospodarskog subjekta,
  • kriterije za odabir ponude, i
  • posebni uvjeti za izvršenje ugovora.


Svi zainteresirani gospodarski subjekti za dobivanje ugovora o javnoj nabavi pozivaju se na sudjelovanje u prethodnom savjetovanju kako bi davanjem primjedbi, prijedloga i savjeta doprinijeli kvalitetnijoj provedbi postupka nabave i odabiru najbolje ponude, poštujući  načela tržišnog natjecanja, zabrane diskriminacije i transparentnosti u postupcima javne nabave. Zainteresirani gospodarski subjekti mogu u tijeku trajanja prethodnog savjetovanja svoje primjedbe i prijedloge na dokumentaciju dostaviti na adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nakon provedenog savjetovanja, razmotriti ćemo sve primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata, izraditi izvješća o prihvaćenim i neprihvaćenim primjedbama i prijedlozima te ih objaviti na svojim službenim Internet stranicama.


 

REKONSTRUKCIJA CESTE S IZGRADNJOM BICIKLISTIČKE TRAKE NA ŽC 2005 I ŽC 2003 UZ GOSPODARSKU ZONU SV.MARTIN NA MURI U VRHOVLJANU

Predmet nabave:

REKONSTUKCIJA CESTE S IZGRADNJOM BICIKLISTIČKE TRAKE NA ŽC 2005 I ŽC 2003 UZ GOSPODARSKU ZONU SV.MARTIN NA MURI U VRHOVLJANU

Evidencijski broj nabave:  GIR-3/2019
CPV oznaka:  CPV - 45233162-2
Tip postupka:  Otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti
Datum početka savjetovanja:  14.02.2019
Datum završetka savjetovanja:  20.02.2019
 
Poziv na savjetovanje Sv.Martin dokumentacija   Izvješće

 

Stanje na cestama

Sve ceste u nadležnosti Županijske uprave za ceste su prohodne.