Županijska uprava za ceste Međimurske županije, temeljem članka 198. stavka 3. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“, broj 120/16) prije pokretanja otvorenog ili ograničenog postupka javne nabave za nabavu radova (male i velike vrijednosti) ili postupka javne nabave velike vrijednosti za nabavu robe ili usluga, provodi postupak obveznog savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima u trajanju od minimalno 5 (pet) dana.

Na prethodno savjetovanje stavlja se:

  • opis predmeta nabave,
  • tehničke specifikacije,
  • kriterije za kvalitativni odabir gospodarskog subjekta,
  • kriterije za odabir ponude, i
  • posebni uvjeti za izvršenje ugovora.


Svi zainteresirani gospodarski subjekti za dobivanje ugovora o javnoj nabavi pozivaju se na sudjelovanje u prethodnom savjetovanju kako bi davanjem primjedbi, prijedloga i savjeta doprinijeli kvalitetnijoj provedbi postupka nabave i odabiru najbolje ponude, poštujući  načela tržišnog natjecanja, zabrane diskriminacije i transparentnosti u postupcima javne nabave. Zainteresirani gospodarski subjekti mogu u tijeku trajanja prethodnog savjetovanja svoje primjedbe i prijedloge na dokumentaciju dostaviti na adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nakon provedenog savjetovanja, razmotriti ćemo sve primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata, izraditi izvješća o prihvaćenim i neprihvaćenim primjedbama i prijedlozima te ih objaviti na svojim službenim Internet stranicama.


 

REKONSTRUKCIJA ŽC 2015 S IZGRADNJOM BICIKLISTIČKE TRAKE NA DIONICI DUNJKOVEC-SLAKOVEC

Predmet nabave:

REKONSTRUKCIJA ŽC 2015 S IZGRADNJOM BICIKLISTIČKE TRAKE NA DIONICI DUNJKOVEC-SLAKOVEC

Evidencijski broj nabave:  GIR-4/2018
CPV oznaka:  CPV – 45233162-2; Radovi na izgradnji biciklističke staze
Tip postupka:  Otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti
Datum početka savjetovanja:  19.03.2018
Datum završetka savjetovanja:  27.03.2018
 
Poziv na savjetovanje Dokumentacija za savjetovanje Izvješće o provedenom savjetovanju

 

Stanje na cestama

Sve ceste u nadležnosti Županijske uprave za ceste su prohodne.